Lotoga 200 000 võitnud naine: meie peres pole kunagi raha olnud

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotomäng.
Lotomäng. Foto: Toomas Huik / Postimees

12. juuni telesaates «Suur Lotokolmapäev» Bingo Lotoga suurvõidu 196 826,46 eurot saanud keskealine naine ei suutnud võitu vormistama tulles oma õnne uskuda.

Võitjaks osutus Harjumaal elav keskealine naine, kes töötab haridusvaldkonnas ja kelle peres kasvab kaks poega. Veel Eesti Lotosse võitu vormistama tulles ei suutnud naine oma suurt võitu uskuda: «Raha läheb ju ikka sinna, kus raha juba ees. Meie peres pole kunagi raha olnud!».

Naine ise ei pea end väga aktiivseks mängijaks, võidupilet oli ostetud internetist. Keno Lotoga on ta võitnud erinevaid väiksemaid võite, ka 12. juunil võitis naine lisaks Bingo peavõidule Keno Lotoga 10 eurot.

Võidetud summa eest plaanib pereema muuhulgas korda teha vana kodumaja – see on olnud ta ammune, kuid seni täitumata unistus. Lisaks võlgade ja järelmaksude tasumisele soovib naine osa summast jätta ka lähemate sugulaste abistamiseks. Võib-olla ka reisida, sest siiani ei ole ta seda endale ega oma perele lubada saanud. Praktilise meelega, n-ö «kahe jalaga maapeal olev» naine usub, et suudab raha kasutada mõistlikult, nii, et seda jaguks ka pikemaks ajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles