Niiskus pani Selveri sünnipäevatordil tähed liikuma

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selverist tellitud sünnipäevakoogid.
Selverist tellitud sünnipäevakoogid. Foto: Lugeja foto

Selveri Facebooki lehel jagab klient fotot tellitud sünnipäevatortidest, mille õnnitluskirjad erinevad nagu öö ja päev, jaeketi selgitusel pani koogil tähed liikuma niiskus.

«Leidke kümme erinevust!» teatas pahane klient Selveri Facebooki lehel. Nimelt tellis naine Selverilt kaks kahekilogrammist sünnipäevakooki. Üleeile tellimust vastu võttes avastas ta enda sõnul aga karbist ühe korraliku koogi ja ühe «kaunitari», mille õnnitluskiri oli tarretises laiali valgunud.

Naine kirjutas, et tema laps on šokis, kuid koogid tuleb täna lastelaagrisse viia. «Mis vastab seesugusele segadusele Selver? Kas sel moel hoiate oma brändi ja kvaliteeti?» küsis ta.

Selveri avalike suhete juht Annika Vilu selgitas, et temperatuuride erinevusest tulenev niiskus võib transpordi käigus tähed tordil liikuma panna. Ilmselt on tort võetud külmikust ja saanud pärast seda transpordi käigus kuuma.

«Igal juhul on äärmiselt kahju, et meie valmistatud kook pettumuse valmistas ning suhtleme kliendiga edasi, et leida juhtumile positiivne lahendus. Vabandame ja püüame kuumakartlikud tooted suvehooaja valguses üle vaadata, et selline juhtum ei korduks,» sõnas Vilu.

Selver pakkus naisele kompensatsiooniks kinkekaarti väärtuses 20 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles