Jaaniaja müügihitid Rimis: seakaelakarbonaad, vikerforell ja lõhe

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõhe
Lõhe Foto: SCANPIX

Rimi enimmüüdud toodete edetabelist nähtub, et eestlased soetavad jaaniõhtuks liha kõrvale ka palju kala.

Rimi pressiesindaja Katrin Batsi sõnul leidsid seekord pühadelauale ja Rimi enimmüüdud toodete edetabelisse tee vikerforell ja Norra lõhe.

Toorestest grilltoodetest müüs Rimi jaaniõhtu eel kõige enam Maag Lihatööstuse toorvorstikesi lambasooles ning Rakvere lihatooteid alates grillribist lõpetades perešašlõkiga.

«Valmis grillvorstikestest olid kõige populaarsemad Saaremaa Lihatööstuse õhtugrill, Maag Lihatööstuse õllepunnid juustuga ning Rakvere grillvorstid murulaugu ja tomatiga,» kommenteeris Bats.

Jaaniajal soetati Rimi kauplustest ka rekordkogus arbuusi. Samuti olid enimmüüdavate toodete edetabelis lahjad alkohoolsed tooted.

Pressiesindaja sõnul olid sel aastal Rimi müügitulemused paremad kui aasta eest, millele aitas kindlasti kaasa riigipüha langemine tööpäevale ning grillimist soosiv päikesepaisteline ilm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles