Maximast osteti jaaniajal seitse rekkatäit arbuuse

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arbuus: selle söömine lõõgastab veresooni, mille tagajärjel paraneb suguorganite verevarustus.
Arbuus: selle söömine lõõgastab veresooni, mille tagajärjel paraneb suguorganite verevarustus. Foto: Panther Media/Scanpix

Maxima kauplustes kasvas jaanimüük mullusega võrreldes ligi 21 protsenti. Kõige enam tehti Maximates sisseoste reedel ja laupäeval, kui müük oli tavapäevadega võrreldes ligi 50 protsenti suurem.

Koguseliselt oli kõige ostetuim jaanikaup arbuus, mida müüdi seitse rekkatäit ehk ligi 150 tonni, mis on 76 protsenti mullusest enam, teatas Maxima.

Lihatoodetest kujunes populaarseimaks jahutatud maitsestamata seakaelakarbonaad, mida müüdi üle 60 tonni.

Õlut müüdi viie päevaga üle poole miljoni liitri ning siidrit ja erinevaid alkoholikokteile üle 120 000 liitri. Karastusjookidest läksid kõige paremini müügiks mineraalvesi Borjomi ja kali Tanheiser, mida osteti kokku üle 40 000 liitri.

Köögiviljadest osteti enim soodushinnaga kobartomatit, ligi 80 tonni, ja lühikest kurki üle 40 tonni. Tarbekaupadest osteti peamiselt grillsütt ja putukatõrjevahendeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles