Lugeja küsib: miks peab I klassi rongipileti ostma üle tunni aja enne väljumist?

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edelaraudtee rongid.
Edelaraudtee rongid. Foto: Heiko Kruusi / Linnaleht

Tarbija24 naislugeja soovib teada, mis põhjusel peab Edelaraudtee rongi I klassis sõites pileti ostma hiljemalt tund aega enne väljumist.

Nimelt soovis ta ise vähem kui tund aega enne Tartu rongi väljumist sinna esimese klassi piletit osta, kuid avastas, et pileteid enam ei müüda. «Ei tea, miks see küll nii on?» küsis ta.

Vastab Edelaraudtee kommunikatsioonijuht Kersti Gorstov:

Sõidupiletite müük I klassi nummerdatud istekohtadele lõpeb kassadest ja veebist tund aega enne rongi väljumist algjaamast. Seda põhjusel, et klienditeenindajad jõuaksid teha reisiks vajalikke ettevalmistusi (näiteks kauba varumine baari) ning omaksid ülevaadet, kas ja millised kohad on jäänud vabaks.

Kuna osa reisijaid soovib osta pileteid rongis kohapeal, siis on teenindajatel tund aega enne reisi väljumist selge pilt, millistele kohtadele saab pileteid müüa ning inimesed ei pea asjatult või viimase minutini väljumist ootama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles