Tere piima kiire riknemine tekitas tarbijate seas pahameelt

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tere piim D-vitamiiniga.
Tere piim D-vitamiiniga. Foto: Erakogu

Tarbija24 lugeja kurtis, et Tere piim läheb mitu päeva enne säilivusaja lõppu tükki. AS Tere tunnistas, et nad on tõepoolest mitmelt tarbijalt sellekohast tagasisidet saanud, kuid mitte enam viimastel nädalatel.

Piimasõber pani tähele, et mitu järjestikku poest ostetud Tere piima läksid väga kiiresti tükki ning muutusid joomiskõlbmatuks juba mitu päeva enne säilivusaja lõppu.

«Saime tõepoolest mõnelt tarbijalt tagasisidet joogipiima riknemisest enne säilivusaja lõppu,» möönis AS Tere kvaliteedijuht Kaisa Ringmäe.

«Seoses uues pakendis joogipiima mahu suure kasvuga ning tarbijate tavapärasemast suurema tähelepanuga antud tootele, pole päris selge, kus antud juhtumis külmaketi katkemist esines, kas näiteks toodete transportimisel, ladudes, vaheladudes või kauplustes,» rääkis Ringmäe, kelle sõnul on tänaseks üle kontrollitud kõikide ladude seisukorrad.

«Kinnitame, et need vastavad nõuetele, ning ka tarbijatelt ei ole enam viimastel nädalatel riknemiste kohta kaebusi laekunud,» lisas Ringmäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles