Lugeja küsib: miks Selveri roosid nii kiiresti närbusid?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosikimp. Illustratiivne foto.
Roosikimp. Illustratiivne foto. Foto: Panther Media/Scanpix

«Mulle toodi jaanipäevaks kimp roose, Selverist ostetud, ja kui tsellofaani ümbert ära võtsin, siis pudenesid kõik lehed põrandale. Järgimiseks päevaks olid ka õied närtsinud,» kirjutas Tarbija24 lugeja Sirje, kes küsib, kas lilled ei kannata sellises pakendis olekut või on nad juba poes vanad?

Vastab Selveri avalike suhete juht Annika Vilu.

Müüsime eelmisel nädalal üle 6000 roosikimbu ega ole saanud nende kohta klientidelt kaebusi. Keeruline on ühte juhtumit kommenteerida, kui me ei tea, milliste roosidega oli tegu, kust need osteti ning kuidas pärast ostmist hoiti. Eelmisel nädalal oli erakordselt kuum ilm ja roosidele ei pruukinud olla meeltmööda külmkapist ereda päikese ja kõrge temperatuuri kätte sattumine.

Müüme nii enda maaletoodud roose kui ka hankijate, Nurmiko ja Floreana lilli. Kindlasti olid lilled värsked. Lõpetamiste ajal ostetakse roose sedavõrd palju, et kauplusesse seisma ei jää midagi. Küll võidi teha vigu müügisaalis, aga konkreetset olukorda teadmata, ei oska seda kommenteerida. Üldiselt tasuks alati probleemiga pöörduda sama kaupluse infoletti, kus praak kaup ümber vahetatakse või raha tagasi antakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles