Coca-Cola Plaza kergitas kinopiletite hindu

Tiina Kaukvere
, Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobarkino Coca-Cola Plaza.
Kobarkino Coca-Cola Plaza. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Kinokett Forum Cinemas kergitas möödunud nädalal Tallinnas asuvas kobarkinos Coca-Cola Plaza piletite hindu. Tartus ja Narvas hinnad ei tõusnud.

Kinoketi Forum Cinemas juht Kristjan Kongo kinnitas, et tõusid õhtuste ja nädalavahetuste seansside tavapiletite ja 3D filmide piletite hinnad. Keskmine hinnatõus on 30 senti. Näiteks maksis eile kinoklubis kinofänni staatuses olevale inimesele pilet filmi «Suured pulmad» õhtusele seansile senise 4 euro asemel 4.40.

Kongo sõnul korrigeeriti hindu peamiselt elektrihinna kallinemise tõttu.

Hinnad ei tõusnud Tartu ja Narva kinodes. Küll aga tõusis kõikides kinodes soodustuse suurus kinoklubi liikmetele. Kinoklubilise staatuses olev klient saab soodustust senise viie protsendi asemel kümme protsenti pileti pealt. Kinoklubiliseks saab kohe peale liikmeks registreerumist. Kinofänni ja kinoguru staatuses olevad kliendid saavad soodustust endiselt vastavalt 20 ja 30 protsenti.

Selleks, et «kinofänniks» ja «kinoguruks» saada tuleb osta aasta jooksul vastavalt üle kümne või üle 50 pileti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles