Fazer eemaldab müügilt valesti pakendatud Angry Birdsi kommid

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fazer Angry Birds Party Size (300g) kommid.
Fazer Angry Birds Party Size (300g) kommid. Foto: Fazer

Fazer võtab müügilt partii Fazer Angry Birds Party Size maiustusi, mille parim enne tähtaeg on 7. november 2013, kuna tehases toimunud pakendamisvea tõttu võib osa kotikesi sisaldada šokolaadiga kaetud komme, mis aga antud toote hulka ei kuulu.

Fazer Eesti turundus- ja kommunikatsioonidirektori Aulike Miljandi sõnul eemaldatakse partii, kuna šokolaadiga kaetud kommid sisaldavad piimavalku, nisu ja sojat.

«Piimavalk, nisu ja soja on allergeenid ning võivad kujutada ohtu neile, kes on nende koostisosade vastu allergilised ning sellisel kujul sisaldab toode ka laktoosi,» selgitas ta.

Miljandi sõnul palub Fazer vabandust eksimuse pärast ja annab endast parima, et tulevikus vältida selliste juhtumite kordumist.        

Nimetatud partii toodete tagastamise ja hüvitamise puhul palub Fazer võtta ühendust aadressil info@fazer.ee või helistades telefonil 6 502 420 ja 6 502 421.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles