Piltuudis: Bauhof üritas surnud elupuid maha ärida

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe Bauhofis müügil olnud elupuud.
Lasnamäe Bauhofis müügil olnud elupuud. Foto: Erakogu.

Postimehe lugeja Anna avastas möödunud nädalavahetusel Tallinnas Peterburi teel asuvas Bauhofi kaupluses müügilt pruuniks tõmbunud elupuud.

«Hämmastav, et mitmed müügil olnud taimed olid ilmselgelt juba mõnda aega surnud. Samas ei olnud keegi neid ära koristanud,» ütles Anna. «Ju siis üritati esmakordselt okaspuudega kokku puutuvat inimest haneks tõmmata või oli mingi muu mõjuv põhjus, miks need rohelisest pruuniks muutunud puuistikud endiselt müügiplatsil olid,» lisas naine.

Bauhofi jaeteenindusdirektor Marje Udras vabandas, ja selgitas, et kaubandusliku välimuse kaotanud taimed olid müügipinnalt eemaldamata jäänud Lasnamäe Bauhofi aiaosakonna töötaja hooletuse tõttu. «Need taimed olid küll alla hinnatud, kuid vaadates nende välimust ei oleks nad enam kindlasti tohtinud olla klientidele müügiks,» toonitas Udras ja lisas, et selline tegevus ei olnud tahtlik, vaid inimliku hooletuse tagajärg.

Udrase kinnitusel on tänaseks kõik värvi muutnud taimed Bauhofi müügipinnalt kõrvaldatud ja töötajatele ka üle räägitud, et kaubandusliku välimuse kaotanud taimi ei hoita müügis ega müügipinnal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles