Bigbank lõi võlanõustamisportaali

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Karmide laenutingimuste poolest tuntud Bigbank lõi portaali volanoustaja.ee, mille eesmärk on jagada finantsraskustesse sattunud inimestele nõu olukorra leevendamiseks ja probleemide ennetamiseks.


Portaal volanoustaja.ee on interaktiivne abimees kõigile, kes soovivad võtta oma finantsseisu ja kulutused varasemast rangema kontrolli alla, teatas ettevõte.

Leht koondab nii praktilisi soovitusi kui teoreetilisi nõuandeid, kuidas saada paremini hakkama sissetuleku vähenemise või töö kaotuse korral. Külastajad leiavad ka infot alates kõige lihtsamatest säästunippidest kuni põhjaliku pere-eelarve koostamiseni.

Bigbanki eestvedamisel valminud portaal on kõigile huvilistele tasuta kasutamiseks. «Lehe loomise eesmärk on propageerida vastutustundlikku laenamist ja pakkuda lahendusi laenamisel tekkivate raskuste korral. Panime portaalile õla alla, sest Bigbanki kogemus näitab, et eriti väikesemahuliste tarbimislaenudega tekkinud raskustest välja pääsemiseks on sageli olemas lihtsad lahendused, mida paraku paljud inimesed ei tea,» lausus Bigbanki juhatuse liige Kaido Saar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles