Mööblisalongi omanik kadus ettemaksuga kui vits vette

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Köögimööbel (pole selle looga seotud).
Köögimööbel (pole selle looga seotud). Foto: Stansilav Moškov / Bravo

Kadaka tee 70c asuvast mööblisalongist Complete köögimööbli ja esikukapi tellinud klient tasus aprilli algul ettemaksuna kokku 25 000 krooni, kuid on nüüd tõenäoliselt ilma ka oma rahast, sest poe uksed on juba mõnda aega suletud ja lepingu sõlminud firmajuht ei anna näole.


Jüri (perekonnanimi on toimetusel teada) sõlmis osaühingu Wisegroup juhatja Katrin Lobjakasega lepingu köögimööbli ja esikukapi tellimiseks 2. aprillil ja maksis poole summast ehk kokku 25 000 krooni ettemaksuna.

Mööbel pidi valmis saama mai algul, kuid kui Jüri seda kontrollima läks, olid salongi uksed suletud. Naabrid ei teadnud seda kuidagi seletada, Lobjakase telefonid aga vaikisid. Nüüd on kontoritelefon lülitatud faksile ja mobiil välja lülitatud.

Jüri käis naist otsimas ka aadressil, mis äriregistris kirjas, kuid sealt vastati, et ta ei ela seal enam mitu aastat. Ka käik Põhja Politseiprefektuuri lõppes tulutult. Kriminaalmenetlust ei algatatud ja soovitati tsiviilkohtusse pöörduda.

«Imelik, kui keegi paneb poest midagi hõlma alla, siis tehakse protokoll ja määratakse trahv, aga kui inimeselt röövitakse 25 000 krooni, siis justkui kuritegu pole,» oli Jüri, kellele kaotatud summa on suur raha, nördinud.

Samas avaldas ta lootust, et noore naisega midagi hirmsat juhtunud ei oleks, et ta nii äkki ära kadus. «Loodan, et ta ei jäänud auto alla või haigeks,» muretses Jüri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles