Mardi: vanad pesupuud tuleks üle vaadata ja vajadusel eemaldada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Mardi
Urmas Mardi Foto: Erakogu

Korteriühistute liidu juhatuse liige Urmas Mardi tõdes Tartus 7-aastase tüdrukuga juhtunut kommenteerides, et tegemist on ääretult kahetsusväärse juhtumiga, mis on tema praktikas esmakordne.

«Mõistan, et inimestel on vaja kuskil oma pesu kuivatada, kuid mida siis sellisel juhul teha? Soovitan ühistutel üle vaadata kinnistul paiknevad konstruktsioonid ning vajadusel need eemaldada või asendada kaasaegsete ja ohututega. Samuti võiks näiteks pesupuude juurde panna hoiatavad sildid, et «palun ärge mängige siin»,» soovitas Mardi.

«Lapsevanematele tahan öelda, et palun jälgige, kuhu lapsed mängima lähevad, ja veenduge nende ettevõtmiste ohutuses. Samuti võiks kohalik omavalitsus koostöös ühistutega murelikud kohad kaardistada, et tagada turvalisus,» lisas Mardi, kes leidis, et hetkel ei ole õige otsida süüdlast, sest kriminaalmenetluse raames tuleb tuvastada kõik asjaolud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles