Postimüügifirma pommitas kalaõlikapslitega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalaõlikapslid on üks müüdavamaid toidulisandeid.
Kalaõlikapslid on üks müüdavamaid toidulisandeid. Foto: SCANPIX

Noor naine aitas vanaemal lõpetada lepingu posti teel toidulisandite pakkujaga, kuid sai seejärel ise kaela kalaõlikapslite laviini.

Marina vanaema tellis endale postimüügifirmalt Helvetia Apotheke prooviks oomega-3 kalaõliga kapsleid ja kui hiljem hakati neid saatma ka ilma tellimata, kirjutab Õhtuleht. Kuigi ettevõttega ühendust võtnud naisele lubati, et neid enam ei saadeta, sai vanaema paari kuu pärast võlateate 40 euro kohta, ehkki ta oli soovimatud pakid tagasi saatnud. Ettevõtte infotelefonilt kinnitati, et nemad pole midagi tagasi saanud ja küsiti, kas Marina on nõus, kui tehakse kontroll paki tagasisaatmise kohta. Naine andis nõusoleku ning palus tulemused saata oma üürikorteriaadressil, kuid pärast seda hakkasid pakid tulema hoopis sinna.

Helvethia Direct Marketingi nimetuks jäänud esindaja vastab, et Marina vanaemale saadeti mitu kuud pakke, kuid lõpetati tasumata arvete pärast. Seoses aadressi muutuse ja eelnevate arvete kustutamisega muutis aga süsteem mingi tehnilise viperuse tõttu aktiivseks Marina tellimuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles