Laulasmaa ranna parklas tegutseb isehakanud parkimispiletite müüja

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulasmaa rannakülastajate parkla.
Laulasmaa rannakülastajate parkla. Foto: Andres Haabu

Internetifoorumites kurdavad inimesed, et Laulasmaa ranna parkla juures käib ilusate ilmadega mees, kes korjab parkimise eest raha ja annab vastu suvalise pileti. Parklat haldab Laulasmaa spaa, kelle kinnitusel nende territooriumil tasulist parkimist ei ole.

Laulasmaa ranna parkla juures on küll tõkkepuu, kuid see on avatud ning viited tasulisele parkimisele puuduvad.

Laulasmaa Spa müügiosakonna juhataja Kaisa Mailend kinnitas, et spaa territooriumil ei ole tasulist parkimist. «Juhul kui toimub kuskil territooriumil raha küsimine, siis see on omaalgatuslik. Oleme tänulikud igasuguste tähelepanekute eest, et võimalusel likvideerida pahatahtlik «äritegevus» meie territooriumil,» kinnitas Mailend, kelle kinnitusel hoitakse kõrgendatud tähelepanu, et isik leida.

«Meile jõudis ka antud info peale jaanipäeva läbi külastaja, kellelt ilmselt raha küsiti. Kahjuks ei ole meil võimalik olnud senini tuvastada raha küsijat. Kindlasti pole tegemist olnud Laulasmaa Spa töötajaga,» kinnitas Mailend.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles