Mööda Eestit rändab tööseminar

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mööda Eestit rändab sel nädalal tööseminar, kus juristid ja töötukassa inimesed annavad tööotsijatele nõu.

Linnast linna rändaval seminaril antakse praktilist nõu, kuidas saada alustava ettevõtja toetust või leida internetist üles tööpakkumised, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Seminaril õpetatakse, kuidas täita elulookirjeldust ja ka seda, kuidas praegusel ajal end tööandja omavoli eest kaitsta.

Osalema pääseb sotsiaalministeeriumi ja Euroopa Liidu raha toel toimuvale ühepäevasele seminarile tasuta.

Nüüdseks juba Tallinna, Narvat ja täna ka Tartut väisanud ning homme Valgat ja ülehomme Pärnut külastava seminari läbiviija Sass Henno selgitusel on ettevõtmise mõte julgustada inimesi paremini omal jõul hakkama saama.

«Seda tööseminari on tarvis eelkõige meile kõigile, kes me tunneme ennast ebakindlalt muutuval tööturul. Meil on oluline teada oma õigusi ja seda, mis muutub 1. juulist, kui tuleb uus töölepinguseadus, meil on õigus teada, kuidas me saame ise aidata ennast tööotsingutel kirjutades paremaid CVsid, paremaid motivatsioonikirju, olles töövestlustel edukamad,» selgitas Henno.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles