Maardu, Jüri ja Tabasalu elanikud saavad Eesti Posti pakiautomaadid

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Posti pakiautomaat.
Eesti Posti pakiautomaat. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Posti- ja logistikaettevõte Eesti Post teatas, et paigaldab 26 uut pakiautomaati, võrgustikuga liituvad esmakordselt Maardu, Jüri ja Tabasalu.

Uued automaadid tulevad lisaks Tallinnasse, Tartusse, Jõhvi, Kohtla-Järvele, Viljandisse, Narva, Rakverre, Võrru, Kuressaarde, Põlvasse, Pärnusse ja Laagrisse. Pakiautomaadi-võrgustiku võimsus kasvab poole võrra, automaadid on nüüd üle riigi 27 linnas ja kõigis maakondades.

«Pakimahtude kasv on olnud üle ootuste kiire. Üha enam inimesi ostab kaupu e-poodidest ja valib kättesaamise kohaks pakiautomaadid, praeguseks on pakiautomaate kasutanud juba üle 250 000 inimese,» kinnitas Eesti Posti juhatuse esimees Aavo Kärmas. Kärmase sõnul on eestlased ka usinad taaskasutajad – omavahel vahetatakse, ostetakse ning müüakse kõikvõimalikke tooteid alustades tehnikast ja lõpetades lasteriietega.

Pakimahtusid on juurde toonud ka Eesti e-poodide arvu suurenemine ja ostukeskkondade liitumine pakiautomaatide süsteemiga. Eesti Posti pakiautomaatide mahud on võrreldes aasta algusega kasvanud kaks ja pool korda.

«Alates märtsist on võimalik Eestist pakke saata ka Läti ja Leedu Post24 pakiautomaatidesse ja rõõm on näha, et ka Balti riikide vahelised pakimahud on korralikus kasvutrendis,» lisas Kärmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles