Swedbanki makseterminal ei lugenud rahvusvahelisi pangakaarte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Makseterminal ei tunnistanud välismaalaste pangakaarte.
Makseterminal ei tunnistanud välismaalaste pangakaarte. Foto: Liis Treimann

Kuressaares asuv majutusettevõte ei saanud ligi kuu aega välismaalastelt kaardimakseid vastu võtta, sest Swedbanki makseterminal ei tunnistanud rahvusvahelisi pangakaarte.

Esimesed häired kaardimaksetes ilmnesid juba kuu aega tagasi, kuid pärast seda, kui kaks nädalat tagasi lasi ettevõte makseterminalile peale panna uue süsteemi, mis võimaldab koha eest kliendi krediitkaardi arvelt summa broneerida, ei toiminud enam ükski rahvusvahelise kaardi makse, kirjutab Meie Maa.

Välismaalastest kundedele tekitas olukord ebameeldivusi, sest nad pidid minema kesklinna sularahaautomaadist raha tooma, et saaksid majutuse eest tasuda.

Alles kolmapäeval, kui tehnik järjekordselt makseterminali firma juhi sõnul uuema vastu välja vahetas, said välismaised kliendid hakata majutuse eest tasuma rahvusvahelise pangakaardiga.

Swedbanki pressiesindaja Laura Käesel teatas, et tegemist on tehnilise probleemiga, mis puudutab üksikuid terminale ning mille lahendamisega pank tegeleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles