Elektriraudtee paneb pühapäeval käiku ligi 1000 iste- ja seisukohaga tasuta rongi

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratiivne foto.
Illustratiivne foto. Foto: Toomas Huik / Postimees

Elektriraudtee paneb sel pühapäeval kell 10.10 Tallinn-Aegviidu matkarongile pika rongi, milles on iste- ja seisukohti ligi 1000.

Ühtlasi otsustas Elektriraudtee, et kõigile matkalistele on sel päeval selles rongis sõit tasuta. «Teeme omalt poolt kõik, et 27. juuli intsident Kloogarannas jääb viimaseks ning edaspidi saame kõikidele rongisõpradele tagada ruumika ja kiire sõiduelamuse,» sõnas Elektriraudtee müügi- ja turundusjuht Norbert Kaareste.

Pühapäeval, 4. augustil kell 10.10 väljub Tallinna Balti jaamast matkarong Aegviitu. Aegviidus on kõigil võimalus osaleda Kõrvemaa Matka- ja Spordikeskuse pakutavatel matkadel või tutvuda iseseisvalt Kõrvemaa looduskaitseala vaatamisväärsustega.

Elektriraudtee matkarongid on käigus igal augustikuu pühapäeval. Matkadele on oodatud kõik inimesed, kes soovivad tervislikku vaheldust suvisele linnamelule ning tutvuda Harjumaa looduse ja vaatamisväärsustega. «Kindlasti soovitame kaasa võtta joogi ja kerge eine pikniku jaoks, võimalusel ka binokkel ja fotoaparaat, supelriided ja vihmakeep. Jalga loomulikult mugavad matkajalatsid. Osalejal tuleks matkaks planeerida terve päev,» lisas ettevõte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles