Vaata, mida su nutitelefon sinu kohta ütleb

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple iPhone 5.
Apple iPhone 5. Foto: SCANPIX

BlackBerry kasutajad on rikkamad, iPhone’i omanikud edevamad ning Android-tarkvaraga telefonide kasutajad joovad kõige rohkem, selgub värskest uuringust.

Inglismaa säästuoperaator TalkTalk viis 2000 mobiiliomaniku seas läbi uuringu, kus osalesid kahe nutitelefoni brändi iPhone'i ja BlackBerry ning ka Android-tarkvaraga telefoni omanikud, kirjutab Daily Mail. Punktikogumissüsteemi kasutades hinnati nende iseloomujooni ja igapäevaseid harjumusi ning võeti arvesse ametialad.

Selgus, et iPhone’i omanikud on edevamad ja kulutavad enam raha riietele. BlackBerry omanikud teenivad kõige rohkem, on enamasti pikaajalistes suhetes ja seltsivamad. Android-telefonide omanikud vaatavad rohkem televiisorit ja joovad oluliselt rohkem alkoholi kui teiste nutitelefonide omanikud.

BlackBerry omanikud teenivad pea 3000 eurot aastas rohkem kui teiste nutitelefonide omanikud. Nende keskmine palk aastas on umbes 31 400 eurot. BlackBerry kasutajad tegutsevad enamasti tervise-, finants- või kinnisvarasektoris.

iPhone’I kasutajad, kes kirjeldasid end flirtivate ja terastena, töötavad enamasti meedias, kirjastuses ning jaemüügi- ja haridusvaldkonnas. Nad usuvad, et ülemused hindavad neid. Android-telefonide omanikud on enamasti tegevad kultuuri- või spordivaldkonnas.

Nutitelefonide kasutajate võrdlus

iPhone kasutajaAndroid-telefoni kasutajaBlackBerry kasutaja
Hindab end atraktiivseksPeab end rahulikuksPeab end elavaks
AuahneimViisakaimSotsiaalseim
EdukaimKõige loomingulisemEi ole väga täpne
Kõva töörügajaKõige parem kokkSuhted kestavad kõige kauem
Arvab, et ülemus hindab kõrgelt Saavad kõige rohkem palka
Töötab meediavaldkonnasTöötab kultuuri- või spordivaldkonnasTöötab tervise-, finants- või kinnisvarasektoris
Töötab hiliste tundideniTeeb pikki tööpäeviTeeb kõige lühemaid tööpäevi
Kõige aktiivsem sotsiaalmeediasVaatab kõige enam televiisoritHelistab ja saadab kõige rohkem sõnumeid
Suur reisijaJoob kõige rohkemJoob kõige enam teed ja kohvi
Kulutab kõige enam riietele ja hooldustoodetele aastas Sööb väljas
Omadused: enesekindel, auahne, kartmatu, terane, flirtivOmadused: tagasihoidlik, vaikne, rahulik, introvertOmadused: valju, elav
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles