Rongi lõksu jäänud nõuavad Elektriraudteelt hüvitist

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed Sauel rongis lõksus.
Inimesed Sauel rongis lõksus. Foto: Lugeja foto

Kloogaranna festivalile läinud ja kitsasse ning kuuma rongi 40 minutiks lõksu jäänud inimestest kolm on esitanud Elektriraudteele kahjunõude.

Kõigis taotlustes on soovitud piletiraha tagastamist, ütles Elektriraudtee müügi- ja turundusjuhi Norbert Kaareste Õhtulehele.

Juuli lõpus jäid Kloogaranna suunal elektrirongiga liikuma hakanud inimesed Sauel rongi kinni. Rongis kadus elekter ja uksed sulgusid, inimesed jäid umbes 40 minutiks kuuma ja kitsasse rongi teadmatuses ootama. Elektriraudtee kinnitusel oli rongis väga palju inimesi ja Sauel täiendavate inimeste sisenemine tekitas rongi õhkvedrustuses ülekoormuse, misjärel rongi pardaarvuti teavitas juhti asjaolust ning lülitas automaatselt välja rongi veomootorid.

Elektriraudtee tunnistas, et rongijuht jättis juhtunu ajal reisijate teavitamise tahaplaanile ning palus reisijatelt vabandust, et nad pidid kogema ebamugavusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles