Eesti toiduained saavad sinimustvalged kleebised

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis valmistatud tooted saavad hinnasiltidele lipuvärvides kleebised. Pildil Eesti lipp kommivabriku Kalev endisel hoonel.
Eestis valmistatud tooted saavad hinnasiltidele lipuvärvides kleebised. Pildil Eesti lipp kommivabriku Kalev endisel hoonel. Foto: Peeter Langovits
Toiduliit alustas uue kampaaniaga, mille käigus pannakse Eestis valmistatud toiduainete hinnasiltidele väike sinimustvalge kleebis.

Kleebiste kampaaniaga on liitunud Prismad, Selverid, Rimid, Tallinna ja Tartu kaubamaja toiduosakonnad ja ETK kauplused. Usinamate kaupluste töötajad on kleebised juba ka hinnasiltidele liiminud.

Esialgu jäävad lipuvärvid poelette kaunistama ja inimesi kodumaise kaubani juhatama järgmise aasta juulini, kuid toiduliidu juht Sirje Potisepp avaldas lootust, et asi jätkub ka pärast seatud tähtaega.

«Pikas perspektiivis me võime ka mõelda selle peale, et me tegelikult ei peagi seda kampaaniat ajaliselt piirama. See on nagu selline igavesti kestev kampaania,» ütles ta tänasel pressikonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles