Tartu kaubamaja avas uue lastemaailma

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kaubamaja lastemaailm.
Tartu kaubamaja lastemaailm. Foto: Kaubamaja

Tartu kaubamaja avas uue lastemaailma, milles on kokku 980 ruutmeetrit müügipinda.

«Tartus oodati lastemaailma kaasajastamist juba pikisilmi ja nüüd on see saanud täiesti uue ilme,» rääkis Kaubamaja ASi juhatuse esimees Erkki Laugus. «Meie eesmärgiks oli tekitada selline keskkond, kus igas vanuses laps tunneks end hästi ja iga detail on läbi mõeldud lapse huvisid silmas pidades. Nii leiab siit tavalise kauplusepinna kõrval ka erinevad atraktsioonid nagu puutetundlikud ekraanid, mängude testimise võimalused, lava, meisterdamise ala jpm, mis pakuvad lisaväärtust ja võimaldavad lastel turvaliselt aega veeta, samal ajal kui lapsevanemad poodlevad.»

Sarnaselt Tallinnale on ka Tartu lastemaailmas loodud äratuntavad ja lõbusad lahendused nagu temaatilised proovikabiinid eraldi poistele ja tüdrukutele, printsessi varakamber, teksapükste maja jm. Proovikabiinid on piisavalt avarad, et sinna saab sisse sõita ka vankriga ning värske ilme on saanud mähkimistuba.

Veidi vähem kui kuu aja pärast avab Tartus uksed ka uus Kodumaailm. «Sellega jõuab lõpule Tallinna ja Tartu kaubamaja ühtlustamine, millega saame võrdväärset keskkonda ja kaubavalikut pakkuda oma klientidele mõlemas linnas,» märkis Laugus.

Tartu laste- ja kodumaailma ümberehitusse investeeriti kokku 400 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles