Lacoste vallandas palgalipiku Instagrami postitanud tippmüügimehe

Piret Lakson
, Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Instagrami postitatud palgalipik, millele on märgitud 2,448.41 dollarit.
Instagrami postitatud palgalipik, millele on märgitud 2,448.41 dollarit. Foto: Wade333Instagram

Instagrami oma palgalipikust foto postitanud rõivafirma Lacoste müügimees Wade Groom vallandati, kuna firma sõnul oli tegemist konfidentsiaalse informatsiooni avaldamisega.

31-aastane New Yorgis elav Wade Groom oli üks edukamaid müügimehi, kes teenis ainuüksi juunikuus firmale üle 130 000 dollari ehk 97 300 euro, ületades sellega pea kahekordselt oma müügieesmärgi, vahendas news.com.au.

Kuigi mees teenis 15 dollarit ehk üle 11 euro tunnis ning lisaks kopsaka preemia, kirjutas ta Instagrami postituses pettunult, kui kallis on elu New Yorgis ja et sellest rahast ei jätku tema eksnaise ja kaksikute toetamiseks. Ta kirjutas, et mõtles juba lapsena ning mõtleb ka praegu, kui ebaõiglane on kogu oma elu töötada lihtsalt selleks, et kuidagi ots otsaga välja tulla.

Informatsioon Instagramis olevast pildist jõudis Lacoste peakontorisse Prantsusmaal. Kaks nädalat hiljem Groom vallandati lepingus sätestatud konfidentsiaalse informatsiooni avaldamise tõttu.

Groomi kinnitusel ei olnud postitus kuidagi ettevõttega seotud. «Olin tol hetkel stressis ja pettunud, et olen üksikisa,» sõnas Groom, lisades, et armastas oma tööd ja palk oli samuti väga hea. Ta toonitas, et palgalipik oli eemalt pildistatud ja numbrid sellel polnud loetavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles