Quelle Eesti kliente Saksa firma raskused ei mõjuta

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Quelle kliente Saksamaal raskustesse sattunud firmade käekäik ei mõjuta.
Eesti Quelle kliente Saksamaal raskustesse sattunud firmade käekäik ei mõjuta. Foto: Reuters / Scanpix
Eestis tegutseva Quelle OÜ teatel jätkub nende äritegevus Saksa ettevõtte Arcandor probleemidest hoolimata ja siinseid kliente see ei mõjuta.

Quelle OÜ tegevjuht Mari Rahumägi ütles, et nende otseseks emaettevõtteks ei ole Saksamaal raskustesse sattunud firma, vaid Suurbritannias registreeritud Quelle International Ltd.

Seetõttu jätkab Eestis tegutsev firma muutusteta ja see tähendab nii tellimuste vastuvõtmist kui ka kaupade kättetoimetamist klientidele.

Rahumägi täpsustas, et Arcandor AG andis üheksandal juunil Saksamaal Essenis kohtus sisse avalduse saneerimismenetluse algatamiseks. Menetluse eesmärgiks on jätkata juba alanud ettevõtte ja Saksa tütarettevõtete saneerimist ning tagada nende edasipüsimine.

Lisaks Arcandor AG-le taotlesid kaitset võlausaldajate eest ka samasse kontserni kuuluvad ühingud Karstadt Warenhaus GmbH, Primondo GmbH ja Quelle GmbH.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles