Meest ootasid Silja Europa kajutis ees pesuväel naised

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silja Europa.
Silja Europa. Foto: Liis Treimann

Kaks naist olid Silja Europa kajutis parajasti riideid vahetamas, kui kajutisse sisenes võõras mees. Lühikese aja jooksul on Tallink Silja laevadel toimunud juba kolm intsidenti, kus kajutisse on pääsenud võõras inimene.

Kaks noort naist sõitsid Silja Europa laeval Helsingist Tallinnasse, kirjutab Iltalehti. Naised olid just kajutisse pääsenud. Üks viibis tualetis, teine lebas aluspesus voodis. Järsku astus kajutisse võõras mees. Mees väitis, et tegemist on hoopis tema kajutiga.

Naised panid riidesse ja läksid infopunkti aru pärima. Naiste käest paluti vabandust ja neile anti uus kajut. Pärast kirjaliku kaebuse esitamist anti ka pilet uuele kruiisile.

Juulis leidsid aset sarnased juhtumid. Ühel juhul lasi purjus mehe võõrasse kajutisse Silja Europa töötaja. Teisel juhul sattus võõras peale kajutis toimuvale intiimsele momendile, kuna broneerimissüsteemis oli tehniline viga. Laevafirma kinnitusel ei ole broneerimissüsteemis üldist viga ning tegemist on ainsate teadaolevate intsidentidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles