Rongisõitja süüdistab ooteplatvormi istmeid pükste rikkumises

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Määrdunud teksapüksid.
Määrdunud teksapüksid. Foto: Lugeja foto

Rongisõitja Priidu Heinroos süüdistab Elektriraudtee uute ooteplatvormide istekohti oma teksapükste määrdumises – AS Eesti Raudtee perroonidelt puudusi ei leidnud.

3. augusti keskpäeval istus Heinroos teksapükstega Lilleküla rongipeatuse ooteplatvormil oleval istmel. «Oli ilus palav ilm!» meenutas mees.

Järmisel hetkel tõusis Heinroos istekohalt püsti ja avastas, et tema püksid olid täiesti rikutud, üleni musti täppe täis. «Ma küll täpselt ei tea, mis materjalist need istmed on, aga meenutab pigi, mis kuidagi riietelt enam maha ei tule,» sõnas ta.

Nõnda polnud väljaspool Tallinna elaval Heinroosil teha muud, kui suunduda Kristiine keskusesse, kust uued püksid osta. «Kahju on seega minu jaoks kahekordne,» lausus mees ja lisas, et ka määrdunud püksid olid olnud küllaltki uued.

Rongisõitja nõuab, et tekitatud kahju hüvitataks.

«Juhtunu on kindlasti kahetsusväärne, mistõttu uurisime põhjalikult selle tagamaid,» tunnistas Eesti Raudtee kommunikatsioonijuht Liina Hallik ja jätkas: «Käisime ka objekti kohapeal vaatamas, et leida viidatud määrdunud koht ja see kiiresti puhastada. Paraku ei suutnud me ka pärast pikemat vaatlust tuvastada midagi, mis kirjeldatud olukorra oleks võinud põhjustada.» 

Halliku sõnul pöördus Eesti Raudtee selgituse saamiseks platvormi ehitaja poole, kelle sõnul ei ole istmekatetel kasutatud bituumenit ega muud materjali, mis võiks tekitada määrdumist. Lillekülas nagu ka kõikides teistes Eesti Raudtee jaamades on kasutatud istekoha valmistamisel Line-x materjali.

«Kuivõrd kahju tekitamist ei ole ühegi ametliku organi poolt fikseeritud, ei ole alust ka selle korvamiseks,» lisas Hallik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles