Elioni kliendid jäid eile taas hätta

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula.

Sel aastal korduvalt probleemidega silmitsi seisnud Elioni meiliserveri kasutajad jäid eile õhtul taas hätta, kui osa nende saadetud kirju kadus teadmata suunas.

«Igaks juhuks kõigile hoiatuseks, et eile õhtul kella 18-st kuni tänase hommikuni Elioni meiliserveri kaudu saadetud kirjad võivad olla kadunud mutiauku,» teavitas üks hot.ee kasutaja oma tuttavaid. Mehe sõnul tunnistati talle Elioni klienditoest, eile võeti kasutusele uus viirusetõrje tarkvara, mis kustutas suvaliselt  väljaminevaid kirju kõigil Elioni meiliserveri klientidel.

Elioni pressiesindaja Annelis Rumi sõnul oli eile ajavahemikul 18 kuni 24 ettevõtte poolt kasutatavas kolmanda partneri (malwarepatrol.net) rämpsposti ja viirusetõrje definitsioonide andmebaasis vigane kirje. «Seetõttu tembeldati süsteemi sisenenud ja väljuvad e-mailid, mis sisaldasid http:// algusega URLi, viirusteks, ja neid keeldus süsteem vastu võtmast,» selgitas Rum. Ta lisas, et viga puudutas nii hot.ee kui ka  äri e-posti kliente. «Kõik juba postkastides olnud kirjad on alles ja neid mainitud viga ei puuduta,» toonitas Rum.

 Elion palub vabandust kõikide hot.ee ja äri e-posti keskkondade kasutajate ees. «Soovitame tähtsamatelt kirjasaatjatelt üle küsida, kas nad püüdsid teiega e-kirja teel 21. augustil ajavahemikul kell 18. kuni 24. ühendust saada ning võimalusel saata kiri uuesti.  Täpsem info ja KKK-d on leitavad Elioni kodulehel,» ütles Rum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles