Video: massipsühhoos Leedu H&Mi avamisel

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
H&Mi avamine Leedus.
H&Mi avamine Leedus. Foto: H&Mi kodulehekülg

Möödunud laupäeval, 24. augustil avati esimene Rootsi kiirmoeketi H&Mi kauplus Leedus Vilniuses, kuhu kogunes 1500 fänni – ootamist alustati 29 tundi enne avamist.

«Täna kell 11.00 kogunes umbes 1500 H&Mi fänni Vilniuse kaubanduskeskusesse Akropol, et pääseda šoppama Leedus esimesena avatavasse H&Mi kauplusesse,» teatas moekett laupäeval oma koduleheküljel. Varajasemad kliendid alustasid ootamist 29 tundi enne avamist ning esimesele kümnele anti poe kinkekaart väärtuses 350 Leedu litti ehk ligikaudu 101,3 eurot.

«Massipsühhoos: Vilniuses avati esimene H&M,» kuulutas Leedu väljaanne 15min.lt ning lisas pealkirjas, et kinkekaardid ahvatlesid shoppajaid Akropolis raiskama.

Akropoli kaubanduskeskuses avatud pood asub kahel korrusel ning hõivab kokku 3500 ruutmeetrit. H&Mi laienemine Leedus jätkub: 21. septembril avatakse ka kauplus Klaipedas.

Eesti esimene H&Mi esinduspood avatakse 14. septembril Rocca al Mare keskuses.



Vaata veel pilte siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles