Burger King paneb friikartulid hamburgeri sisse

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hamburgerid koos friikartulitega.
Hamburgerid koos friikartulitega. Foto: Burger Kingi kodulehekülg

Kiirtoiduettevõte Burger King toob Ameerikas turule hamburgeri, mille üks koostisosa on tavaliselt eine kõrvale pakutavad friikartulid.

Sisuliselt on tegemist tavalise hamburgeriga, mille ülemise kihi vahele on lisatud neli friikartulit, teatab Business Insider. Friikartulitega hamburger läheb Ameerikas müüki septembrikuust ning on saadaval sügise vältel 1 USA dollari eest (0,75 eurot).

Väljaande sõnul loodi friikartulitega hamburger selleks, et konkureerida McDonaldsiga, kes on jõuliselt oma menüüd laiendanud, et võita endale kõhnema rahakotiga kliendid.

«McDonalds on hoogustanud oma Ühe Dollari menüü reklaamimist, milles on nüüd grillitud sibula ja Cheddari juustu hamburger ning veelgi suurem McDouble, milles on kaks pihvi ja juustuviil,» kirjutas AP ja lisas: «See sundis Burger Kingi oma taktikat muutma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles