Lugeja küsib: miks Copterline lubadustest hoolimata Helsingisse ei lenda?

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copterline´i helikopter.
Copterline´i helikopter. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

«Aasta alguses Copterline ju teatas, et lükkab Helsingi-Tallinna liini avamise kuni pool aastat edasi ja peaks lende alustama augusti keskel, kuid nad pole seda ikka veel teinud. Kuhu Copterline kadus?» soovis lugeja teada.

Vastab ettevõtte Copterline tegevjuht Kari Ljungberg:

Meie helikopterid on praegu tegutsenud Põhjameres, kus toimuvad lennud nafta- ja gaasitööstuse töötajatega. Põhjamere piirkonnas on olnud ja on ka praegu suur nõudlus helikopteritele, mis suudaksid täita avamere operatsioonidel vajalikke nõudeid. Meie helikopter suudab kõiki neid Põhjamere gaasi- ja naftatööstuse nõudeid täita.

Praegu kasutamegi helikoptereid jätkuvalt Põhjamere äris. Meie plaan on siiski helikopterid Läänemerele tagasi tuua ning Helsingi ja Tallinna vahel regulaarlenduse tegemisega alustada.

Teeme praegu ettevalmistusi, et Helsingi ja Tallinna liin varsti avada. Samuti võime kinnitada, et oleme saanud Põhjamere ettevõtetelt sooviavaldusi, et võiksime mõelda ka võimalustele jätkata tegevust sealses piirkonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles