Lõhkujatega hädas Selver muudab tualetid tasuliseks

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauplused on hädas külastajatega, kes ei mõista puhtust pidada.
Kauplused on hädas külastajatega, kes ei mõista puhtust pidada. Foto: Sille Annuk

Mitu Selveri keti Tallinna poodi on oma tualetid muutnud tasuliseks, kuna olid hädas lõhkuvate ja varastavate klientidega.

A-Selveri tegevjuhi Iivi Saare sõnul ei kasuta tasulisi tualette kõik Selverid. «Valik - kas jätta ruumi uks kõigile avatuks või on olemas vajadus lukustussüsteemi järele on eelkõige seotud sellega, kas antud Selveris on olnud probleeme,» selgitas ta.

Tasuliseks muudetakse need tualetid, kus sageli esineb lõhkumisi ja vargusi. «Loomulikult ei ole müntidega kasutatava tualettruumi mõte kasumit teenida ja süsteem ise on kallis, kuid loodame suuremat kasu meie klientidele sellest, et ruum, mida vajadusel kasutatakse on puhas ja varustatud nii paberi kui kätepesu seebiga,» selgitas Saar.

Esimesena muudeti märtsis tasuliseks Pelgulinna Selveris asuva tualeti kasutamine, mais lisandus Järve Selver. Järgmisel nädalal saab mündiga tualetid Merimetsa Selver.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles