Rotermanni kvartalisse tuleb Kalevi esinduspood

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Rotermanni turule.
Vaade Rotermanni turule. Foto: Rotermanni Keskus

Neljapäeval, 9. juulil avab Kalev Rotermanni kvartalis aadressil Roseni 7 uue šokolaadipoe, kus on esindatud tehase toodangu paremik.


Kalevi uues esinduspoes on lai valik šokolaade, käsitöökomme, kommikarpe ja muid maiustusi. Lisaks saab oma maitse järgi valida 32 nimetuse kaalukompvekkide vahel.

Šokolaadipoe valikus on ka erinevad kinkepakid, kus lisaks käsitöökommidele või martsipanikujule võib kena lisaväärtusena olla šokolaadiraamat, kruus või mänguasi.

Poe külastajatele avaneb uues poes huvitav vanade pakendite väljapanek ning ajaloolist hõngu rõhutavad 1918. aastast pärinev kassaaparaat ja vana, kuid töökorras karamellide pakkimise masin.

Endises Laudsepa töökojas asuvate ruumide kauni paekivi ja vase kooslusega sisekujunduse autorid on ARS Projektist Rene Safin ja Eero Jürgenson.

Poe avamise puhul on neljapäeval, 9. juulil kella 12st 14ni võimalik teha pilti koos tuntud rallisõitja Urmo Aava ja tema ralliautoga. Lisaks on nädalavahetuse lõpuni kestval üritusel võimalik maalida martsipani, vaadata käsitöökompvekkide valmimist ning lustida Kalevi maskottide Mesikäpa ja Draakoniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles