Ostjad: allahindlustelt leiab väärt kaupa

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pea kõikide kaupluste vaateaknaid kaunistavad allahindluste reklaamid.
Pea kõikide kaupluste vaateaknaid kaunistavad allahindluste reklaamid. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pea iga Tallinnas tegutseva kaupluse aknal seisab allahindlust kuulutav silt. Tarbija24.ee teele jäänud ostjate sõnul leiab seekordsetelt soodusmüükidelt hea hinnaga väärt kaupa küll.

Kaubamaja naiste maailmas eile ringi vaadanud 22-aastane Ann ostis nädal tagasi Stockmannist allahinnatud kevad-sügisese mantli. «Läksin sinna teadlikult, et hinnad on miinus 40 protsenti ja sain mantli 350 krooniga,» rääkis ta.

Kaubamajast kavatses ta osta 750-kroonilt 450-le kroonile allahinnatud vesti. «Iseenesest suur allahindlus, aga 450 krooni on ikka suur raha,» oli neiu veidi ebakindel, «aga see istus ilusti selga ja on tegumoelt üsna eriline.»

Spordimaailmas tegi kaupa 62-aastane Terje. «No praegu ostsin lapselapsele pusa, mis oli 70 protsenti odavam. Ta tahtis seda juba sügisel, aga siis ei raatsinud osta, nüüd sain 395-ga,» rääkis ta.

Soomest pärit õed 50-aastane Maarit ja 62-aastane Sinikka hindasid Tallinna kaupluste sooduskampaaniaid väga headeks. «Ikka on odavam kui Soomes, eriti ehted ja riided. Riided on siin ka teistsugused kui Soomes,» ütles Sinikka.

Lisaks ehte- ja rõivakaupluste hindadele pidasid õed soodsaks ka Eesti restoranide ja ilusalongide hindu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles