Stockmann muutis parkimiskorda

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sissesõit Stockmanni parkimismajja.
Sissesõit Stockmanni parkimismajja. Foto: Peeter Langovits

Alates 5. juulist on Stockmanni kaubamajas uus parkimiskord: kui Stockmann-Nordea Mastercardiga on alati kaks tundi parkimist tasuta, siis tavalise kliendikaardiga vaid koos sama päeva ostutšekiga.


Stockmanni kaubamaja direktor Marge Türner selgitas Tarbija24.ee'le, et Nordea pangaga kahasse loodud krediitkaardi omanikele sai kahetunnise tasuta parkimise lubadus antud kohe, kui kaarti pakkuma hakati.

Põhjus, miks ülejäänud püsiklientidelt tasuta parkimise õiguse saamiseks lisaks ka sama päeva ostutšekki nõutakse, peitub aga parklat täitvates linna peal asju ajavate inimeste autodes.

«Meie parkimismaja kasutatakse tihtipeale hoopis teistel eesmärkidel ära,» nentis Türner. Tema sõnul on palju nii neid, kes tulevad mõneks ajaks linna asju ajama, kui ka neid, kes jätavad auto parklasse terveks päevaks.

Kuigi viimasel juhul peab tasuta parkimisaega ületavate tundide eest igal juhul maksma ja seda ka tehakse, ei ole Türneri sõnul eesmärgiks mitte raha saamine, vaid parkimiskohtade võimaldamine neile klientidele, kes käivad kaubamajas ostmas.

Ostusumma ei ole kahetunnise tasuta parkimise puhul oluline - tšekil võib olla ka mõni jook või ajaleht.

Türneri sõnul pole uus parkimiskord suuremaid probleeme kaasa toonud, kuid nii mõnelegi kliendile on tulnud uut korda selgitada.

Stockmanni suurimal konkurendil Tallinna Kaubamajal ei ole aga püsikliendikaardi omanikele parkimisel üldse mingeid soodustusi. Üle tee asuvas Rävala parkimismajas on Kaubamaja sama päeva ostutšeki esitamisel esimene tund sõltumata kliendistaatusest tasuta ning Viru keskuse parkimismajas kehtib sama päeva ostutšeki esitamisel vaid 20-protsendiline soodustus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles