Crocs eitab väiteid pankrotiohust

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Crocs firma kuulsad kummijalatsid
Crocs firma kuulsad kummijalatsid Foto: AFP / Scanpix

Möödunud nädalal Washington Post ilmunud artiklis väideti, et jalatsitootja Crocs on pankroti äärel, kuid Põhjamaades ja Baltikumis kaubamärgi äritegevuse eest vastutava Crocs tütarettevõtte Crocs Nordic Oy sõnul ei vasta see tõele.


Firma tegevjuhi Kimmo Salmi sõnul ei põhine Washington Posti artikkel faktidel, vaid ajakirjaniku tehtud valedel järeldustel, mis on seotud Crocsi võetud laenuga.

«Sellised laenud on normaalses ettevõtluses ju täiesti igapäevased. Crocs on plaanijärgselt kandnud üle tagasimakseid ning organisatsioonis on kärbitud erinevaid kulutusi,» täpsustas Salmi ettevõtte pressiteates.

«On ilmselge, et masu annab ennast tunda ka jalanõude müügis, mille tõttu on Crocs kohandanud oma toodangut, vastamaks paremini turu olukorrale. Meie toome Crocsi tütarettevõttena jalatseid peale Soome ka Rootsi, Norrasse ja Baltimaadesse ning firmal läheb tänavu isegi paremini kui mullu,» lisas Salmi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles