Võlanõustaja soovitab ka interneti-pandimajast eemale hoida

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finantskriis sunnib pandimajja viima ka tõeliselt hinnalisi esemeid. Pildil on briljant.
Finantskriis sunnib pandimajja viima ka tõeliselt hinnalisi esemeid. Pildil on briljant. Foto: AFP / Scanpix

Traditsioonilistele pandimajadele on tekkinud uut tüüpi konkurendid - interneti-pandimajad, võlanõustaja soovitab aga mõlemaist eemale hoida.


Kui majanduskriisi algul pandimajade klientuur järsult suurenes, siis viimastel kuudel on see hakanud kokku kuivama. Uutest pandimajadest, mis on kolinud Internetti ja mille äri läheb vanamoodsate kolleegidega võrreldes märgatavalt paremini, võib leida kõike - täispuitparketist kuni digitaalse jootekolvini, vahendas

ERR Uudised

«Aktuaalset kaamerat».

OÜ Pant24 juhatuse liikme Mart Manguse väitel alustas Pant24 sellise teenuse pakkumist maailmas esimesena ning on turul aktiivselt tegutsenud paar kuud.

Võlanõustaja Terje Lääts soovitab aga üldse pandimajadest eemale hoida.

«Kui inimesel on väga väärtuslikud asjad seal, siis paratamatult neid pandimaju nii röövitakse kui varastatakse,» põhjendas võlanõustaja. Nii et mitte mingit garantiid ei ole, et asi jõuab tagasi omaniku kätte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles