Põhjakeskuse ostuöö ajas rahva liikvele

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurtes kaubanduskeskustes, sealhulgas pildil olevas Põhjakeskuses, kasutatakse igasuguseid nippe, et rahvast poodlema panna.
Suurtes kaubanduskeskustes, sealhulgas pildil olevas Põhjakeskuses, kasutatakse igasuguseid nippe, et rahvast poodlema panna. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere külje all asuvas Põhjakeskuses korraldati reede hilisõhtul järjekordne ostuöö, kus kella 20-24 pakkusid selles kaubanduskeskuses tegutsevad firmad kaupa erihindadega.

Nende nelja tunni jooksul külastas Põhjakeskust umbes 8500 inimest, mis on 500 inimest rohkem kui mais toimunud samalaadsel ostuööl.


7. augustil käis Põhjakeskuses kogu päeva jooksul üle 16 300 inimese, mis on kaubanduskeskuse andmetel parim külastatavuse arv pärast keskuse avamis­nädalavahetust.



Lisaks tavapärasest odavamale kaubale sai ostuööl nautida Kristjan Kasearu ja Paradise Crew esitatud laule.



Kuni 16. augustini annab Põhjakeskuse ees parklas etendusi Tsirkuse Tuur ning alates 1. augustist on Põhjakeskuse esimesel korrusel avatud rakverlaste seas hinnatud Mööbliait.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles