Koolieri eksperiment: soodne koolimood 2009

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julge moeguru
Muudaksin veidi stiili nime, pigem on tegemist paipoisi imagoga. Komplekt tundub liiga korrektne, seega väikese hullusena võiks rinda pista näiteks mõned rinnamärgid.
Julge moeguru Muudaksin veidi stiili nime, pigem on tegemist paipoisi imagoga. Komplekt tundub liiga korrektne, seega väikese hullusena võiks rinda pista näiteks mõned rinnamärgid. Foto: Artur Sadovski

Aeg nõuab soodsa(maid) oste, trend aga taaskasutust. Tegime põneva katse – andsime seitsmele õpilasele aega täpselt tunni, et end second-hand-kaupluses koolialguseks riide panna. Koolimood 2009 on teie ees!

Õpilaste endi poolt kokku pandud kollektsioonid esindavad erinevaid õpilastüüpe ja riietumisstiile.

Mis põhiline, uue ja mugava koolirõivastuse saab kasutatud riiete või poodides seisma jäänud riideid tagasi tarbimisse suunavatest kauplustest kätte soodsalt – hea otsimise ja treenitud moesilma korral võib komplekti maksumus jääda vaid paarisaja krooni piiresse.

Kel jääb aga kaltsukatesse sisse astumiseks tahtmisest või julgusest (miks ometi?!) puudu, võib põneva tulemuse saada ka sõprade-tuttavate ja sugulaste riidekappe külastades. Asisemad astuvad loomulikult sammu veelgi kaugemale ja kasutavad oma käsitööoskust kasutatud rõivaste ümbertöötlemiseks ja tuunimiseks.

Tulemus on põnev, mugav ja üllatav ning raha jääb muu eluolulise jaoks.

Rõivad ja aksessuaarid: USA Today

STILIST ŽENJA FOKIN ANNAB NÕU:

Mood on üks lõputu vormide mäng. Riiete osatähtsust hinnatakse tihti üle ja praktilisus kui selline jääb tagaplaanile.

Väga populaarne on kombineerida oma garderoobi second-hand-leidudega ning uusi riideid juba olemasolevatega. Uus leviv trend on ka riiete ümbertegemine ehk tuunimine. Julget pealehakkamist riietega kombineerimisel!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles