Petis püüab hangeldada puugieemaldajaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puuk.
Puuk. Foto: Urmas Tartes/SL Õhtuleht

Mitmed Saaremaa elanikud on saanud hiljuti anonüümseid telefonikõnesid, milles naisterahvas üritab neile müüa puugieemaldajaid poole kallimalt.

«Ühel õhtul helistati ja naisterahvas pakkus müüa puugieemaldusmasinat lubadusega, et nad toovad selle ise koju kätte,» meenutas kummalist telefonikõnet Astes elav Valve ajalehes Meie Maa.

Tema sõnul naisterahvas ennast ei tutvustanud ega öelnud ka puugieemaldajat pakkuva firma nime, hinnaks küsis tundmatu 190 krooni.

Suur oli Valve üllatus, kui ta mõni päev hiljem telefonikõnest miniale rääkides sai teada, et too oli ostnud puugitangid apteegist kõigest 60 krooni eest.

Naine arvas, et Saaremaal võib selline pettus isegi õnnestuda, sest saarel on hästi palju puuke ja kuna bussiliiklus on maapiirkondades hõre, siis võib-olla nii mõnigi läheb õnge, kui lubatakse puugieemaldaja lausa koju kätte tuua.

«Telefoni teel pakutakse igasuguseid asju, kuid tõesti pole mõtet hakata puugitange poole kallimalt ostma,» sõnas ka Kuressaares asuva Turu apteegi proviisor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles