Kadriorus toimub varsti kirjanduse laat

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tallinnas toimub järgmisel laupäeval, 19. septembril kell 11-17 Kadriorus asuva Eduard Vilde muuseumi esisel platsil eesti kirjanduse sügislaat. Esmakordselt on laada raames avatud ka eesti kirjanduse kirbuturg.

Kel raamaturiiulid kirjanduse all juba lookas, saavad ülearusest lahti just kirbuturul. Selleks saab eelnevalt registreerida telefonil 5536195 või aadressil broneering@kirbuturg24.ee.

Lisaks raamatute ostule-müügile saab kuulata ettekandeid Rein Veidemannilt ja Tiina Laanemilt ning luulet ja laulu Tuuli Taulilt. Avatud on laste lugemispesa ja välikohvik.

Kuulsa kirjameistri endise kodu akende all müüakse uut ja kasutatud omakeelset kirjandust. Kauplejate seas on nii Apollo kui ka Uuskasutuskeskus. Valida saab uhiuue kaasaegse ja vana hea klassikalise eesti kirjanduse vahel.

Kuna Vilde Muuseumi teisel korrusel asub juba 15 aastat kunstigalerii, siis selle tähtpäeva auks on kunstisõpradele laadal välja pandud eraldi valik eesti kunstikirjandust. Eesti professionaalsest tekstiilikunstist kõnelevad ka Maasike Maasik ja Tiina Puhkan.

Üheks päeva põnevamaks osaks tõotavad korraldajate teatel kujuneda avalikud mõttetalgud teemal «Kas Eesti vajab uusi kirjanike muuseume?».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles