Rocca al Mare keskus täieneb ilukaupluste võrra

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Citycon

Novembrikuus lisanduvad Rocca al Mare kaubanduskeskuse juuksurisalongile Salon+, solaariumikeskusele Päikesekiir ja Ideaalkosmeetika kauplusele ka Kaubamaja I.L.U. keti ning The Body Shopi esinduskauplused. Samuti alustab uuel pinnal taas tegevust Rocca al Mare ilusalong.


Rocca al Mare kaubanduskeskusesse rajatav ligi 500-ruutmeetrine I.L.U. kauplus on kauplusteketi lipulaev, mis erineb teistest suurema pinna ning laiema tootevaliku poolest.

Tuntumatest brändidest on Rocca al Mare kaubanduskeskuse I.L.U. kaupluses esindatud kõrgelt hinnatud ja tunnustatud kaubamärgid - Chanel, Dior, Versace, Yves Saint Laurent ja paljud teised, samuti on tähelepanu pööratud doktorbrändidele ja looduskosmeetikale, mille parimatest esindajatest saab välja tuua dr Sebaghi, Erboriani ning Veldsi.

Nahahoolduses on valikus uudisena Clinique'i, Estee Lauderi ja Kanebo tooted. I.L.U. kauplustes müüakse ka kosmeetikasarju, mis on varem olnud müügil ainult ilusalongides - Gatineau, Darphin, Florame ja Gigi Organics.

Meigibrändidest tuuakse sellest sügisest maale täiesti uus USA bränd Too Faced, mida on võimalik osta ainult I.L.U. Rocca al Mare kauplusest.

Novembrikuus jõuab lõpule Rocca al Mare keskuse ülemöödunud aastal alanud uuendamine. Laienemise ja renoveerimise esimeses etapis avati uuel pinnal Prisma, laste-, kodukaupade ja raamatupoodide osa. Kevadel avati keskuse moegalerii, novembris lisandub ilukaupade ja restoranide osa ning laieneb ka lastekaupade ala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles