Mitte ainult meigist: imeline vatipall

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vatipallikesi tasub kodus varuks hoida.
Vatipallikesi tasub kodus varuks hoida. Foto: Corbis / Scanpix

Vatipallid on hea ja odav kosmeetikatoode, millega on mugav näiteks meiki eemaldada. Samas võib neid pehmeid pallikesi kodus ka teistmoodi nutikalt ära kasutada.


Ajakiri Freundin toob ära vaid mõned võimalused, millele hea fantaasia korral ise lisa saad nuputada.

Sõrmeküünte kaitseks

Kui soovid, et sinu peen maniküür koduse suurpuhastuse tagajärjel hukka ei läheks, võta appi kummikindad ja vatipallid. Rebi pallikestest kümme pisikest tükki ja lükka need kinnaste sõrmeotste sisse. Vatt kaitseb küüsi ja lakikihti ning tegelikult ka kindaid, mis nõnda kauem vastu peavad.

Fotode puhastamiseks

Läikpinnaga fotod koguvad endale tüütuid sõrmejälgi. Nendest lahtisaamiseks tupsuta pilte õrnalt piiritusega niisutatud vatitupsuga. Ja edaspidi hoia fotosid albumis, siis ei teki ka sõrmejälgi.

Halva lõhna vastu külmkapis


Mõnikord võib isegi tilk piima külmkapi tükiks ajaks halvasti lõhnama panna. Õnneks on olemas lihtne moodus, kuidas lõhnakeskkonda parandada. Tilguta vatipallile väheke vaniljeekstrakti ning aseta see külmkapi kõige tagumisse nurka. Nõnda on sinu külmkapis alati meeldiv aroom.

Hallituse vastu vannitoas

Hallitus armastab niiskeid ruume ning leiab kiiresti koha vannitoa vuugivahedes või dušiseinal. Hallituse eemaldamiseks kasta vatitups pleegitava vahendi sisse (ettevaatust, kindad kätte!) ja vajuta määrdunud koha peale. Lase mõnda aega mõjuda ja loputa veega üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles