Nordea andis pankade eluasemelaenude kampaaniate avalöögi

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordea logo pangakontoril
Nordea logo pangakontoril Foto: AFP / Scanpix

Pankade oodatud sügisene eluasemelaenu kampaania sai täna avalöögi, kui Nordea Pank tuli turule uue kampaaniaga «Kui kodus kisub kitsaks...».


Nordea Panga jaepanganduse juht Olavi Pakkonen sõnas, et seoses soodsate hindadega kinnisvaraturul ning intressitasemetega laenuturul on praegu hea aeg oma kodu soetamiseks või renoveerimiseks.

«Tahame julgustada inimesi laenu küsima, sest tõenäoliselt ei kesta praegune madalseis kinnisvara- ja ka intressiturul kaua,» märkis Pakkonen.

Samas lisas ta, et laenu võtmisele peaks kindlasti eelnema oma vajaduste ja võimaluste analüüs ning otsus laenu võtta tuleks langetada sellest lähtuvalt.

Kõikide nende seast, kes võtavad eluasemelaenu Nordea Pangast kuni 15. detsembrini 2009, loosib pank välja ühe laenusaaja, kellel makstakse kinni 2010. aasta igakuised laenumaksed. Soodsatel tingimustel on nüüdsest võimalik võtta ka remondilaenu.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles