Algav nädal toob mitmeid liikluspiiranguid

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Eeva Kaun

Teetööde tõttu on sel nädalal mitmeid liikluspiiranguid üle Eesti, sealhulgas Tallinna-Narva ja Tallinna-Rapla maanteel.

Seoses immutustöödega Tallinna-Rapla-Türi maantee kilomeetritel 37-42 Röa-Aranküla remondilõigul  läbisõitu ei toimu alates tänasest kuni 28. septembrini välja arvatud. ühissõidukid ja operatiivsõidukid.

Hagudi elanikud saavad liigelda vana Viljandi maantee ja Purila kaudu. Transiitliiklusele kehtib ikka ümbersõit Juuru kaudu. Maanteeamet soovitab jälgida liikluskorraldust.

Tallinna-Narva maantee kilomeetritel 158,3-160,0  Kukruse-Tammiku suunal  freesitakse täna parempoolset sõidurida, mis jääb liiklusele suletuks.

Eelnimetatud kilomeetritel jääb Narva-Tallinna suunale alles kaks sõidurida, Tallinna-Narva suunale aga üks.

Rapla-Järvakandi-Kergu maantee kilomeetritel 14,4-16,4 alustatakse täna taastusremondi töödega, kiiruspiirang töötsoonis kuni 30 km/h. Remont kestab orienteeruvalt oktoobri keskpaigani.

Harju maakonnas remonditaval Paunküla-Vetla teel on täna liiklus kilomeetritel 0-2,5 raskendatud, kuna paigaldatakse geotekstiili.

Lääne maakonnas Pärnu-Lihula maantee kilomeetritel 54,6 kuni 55,3 Lihulas on kaablipaigaldustööde ajal täna kella 9.00 kuni 19.00 kiiruspiirang kuni 30 km/h.

Teetruupide ehituse tõttu suletakse kella 9.00-15.00 Põlva maakonnas Ahja-Vastse-Kuuste tee kilomeetritel 5,035 ja 9,080.

Ümbersõit on viiendal kilomeetril asuvast sulgemiskohast Kosova-Mõtsküla-Mustakurmu kaudu Ahja poolt vaadatuna; Vastse-Kuuste poolt Mustakurmu-Mõtsküla-Kosova kaudu.

Kiomeetril 9,080 on ümbersõit Vastse-Kuuste poolt Vastse-Kuuste-Lootvina-Mõtsküla-Mustakurmu ning Ahja poolt Mustkurmu-Mõtsküla-Lootvina-Vastse-Kuuste.

Ümbersõidu tõttu pikeneb marsruut vastavalt 5 ja 10 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles