Pärnu Bravo Lounge on stiilne ja mugav söögikoht

Kaarel Kuusk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Bravo

Juba mõnda aega saab Bravo ööklubi alumisel korrusel kõhtu kinnitada, sest mais avati seal restoran Bravo Lounge.

Ruumi kujundamisel ja mööbli valikul on selgelt rõhku pandud trendikusele ja praegu stiilseks peetavale: nurkades asuvad sohvad, kus mugavamad inimesed lösutada saavad, Pika tänava poole jääv sein on klaasist, mille ääres istujad võivad tänaval toimuvat jälgida. Seinal ilutseb suuremõõduline plakat, kus kolm noormeest kalleid šampanjapudeleid käes hoiavad, kirjutab Pärnu Postimees.

Kui restorani sisenen, vaatab kõigepealt vastu tühjus, kuigi kell on pisut pool üks läbi ja seega sobiv aeg lõunatada. Söögikohas on istet võtnud vaid kümmekond inimest.

Mitmekesine menüü

Valin aknaaluse laua, kust avaneb hea ülevaade nii restoranis kui väljas toimuvale. Vaevalt olen pöördtoolil istet võtnud, kui saabub neiu, kes laua puhastusvahendiga üle käib. Õige pea toob sama piiga menüü, kiiresti ja sõnatult. Süüvin menüüs pakutavasse. Taustaks kostab vaikset tänapäevast muusikat, mis sulandub üldisesse miljöösse päris hästi.

Menüüs leidub igasuguse hinnaga sööke-jooke, on päevapakkumine ja lastele mõeldud toidud. Valin menüüst eelroaks kukeseenesupi, mille eest küsitakse 45 krooni. Põhiroaks võtan grillitud seakarbonaadi (110 krooni).

Kui olen menüü käest pannud, saabub õige pea tütarlaps, kes pole küll sama, kes menüü tõi, aga on valmis tellimust vastu võtma. Teenindaja on viisakas ja avatud suhtluseks.

Kiire teenindus

Söögi juurde tellitud õunamahl jõuab lauda peaaegu kohe. Kaua ei tule oodata ka suppi, mis saabub umbes kümneminutilise ootamise järel. Supp on tuline, kuid väga maitsev. Jään oma valikuga rahule. Ka grillitud seakarbonaad jõuab lauda kiiresti pärast supiga lõpetamist.

Enne kui põhiroa juurde asun, palun magustoidu valikul teenindaja abi. Ettekandja soovitab grillitud Brie juustu (45 krooni), mida otsustangi proovida.

Grillitud seakarbonaad sobib põhiroaks hästi, liha on hõrk ja parasjagu praetud. Kuigi öeldakse, et maitse üle ei norita, teen seda siiski.

Liha kõrvale pakutav kartuli-juurviljapüree pole kõige parem. Peale selle oodanuks lisandina toorsalatit, selle asemel pakutakse keedetud lillkapsast. Aga tuleb tunnistada – see on maitsev. Kui olen söömise lõpetanud, saabub õige pea teenindaja ja küsib viisakalt, kuidas toit meeldis.

Magustoitugi ei pea ootama, see tuuakse ruttu. Ettekandja avaldab lootust, et see maitseb mulle paremini kui praad. Magustoit on stiilselt serveeritud: taldriku põhjale on puistatud tuhksuhkur, milles on jäädvustunud noa ja kahvli jälg. Huvitav ja pilkupüüdev. Ka söögil endal pole viga, taignas Brie juustu kõrvale pakutakse mangokastet ja maasikaid, mis passivad magustoiduks väga hästi.

Kokkuvõtvalt on tegemist huvitava ja moeka söögikohaga, kus kõht tühjaks ei jää. Toit maitseb päris hästi ja ruumi on küllalt. Ettekandjad on kiired, viisakad ja head suhtlejad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles