Pärnu kesklinnast siltide järgi haiglasse jõuda pole kerge

Kaarel Kuusk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Peale linnas jala ringi kõndimise ja viitade õigsuse testimise uurisid kaks Pärnu Postimehe suvereporterit, kui selgelt on viidatud autoteekond Pärnu haiglasse.

Kui kellelgi peaks tekkima Pärnu kesklinnas vajadus kiiresti haiglasse jõuda, siis ilmselt kõige kiirem moodus selleks oleks kiirabi kutsuda, sest enda jõul haiglasse minek, eriti kui linna hästi ei tunne, võib väheste punase risti märkide tõttu keeruliseks osutuda, kirjutab Pärnu Postimees.

Ilmselt autojuhid nõustuvad minuga, et Endla teatri juurest startides ja vanast sillast üle sõites oleks mõistlik haiglasse minekuks Rääma tänava juurest paremale pöörata. Ükski silt sellele paraku ei viita.

Pärnu Postimehe autojuht Kalle Mändla siiski teab, et tuleb Rääma tänavasse pöörata ning Niidu ja Rääma ristmikul on punase risti märk väljas, tõsi küll, natuke puuokste taga. Niidu ja Oja tänava ristumisel näitab viit selgelt, et tuleb paremale pöörata, ja õige pea kõrgubki vasakut kätt haiglahoone.

Pärast põiget Papiniidu ja Riia maantee ristmikule ja pärast seda Ehitajate teed pidi Tallinna maanteele sõitu selgub, et linna sissesõitjatele on haigla asukoht kenasti märkidega ära näidatud nii Kaubamajaka juures kui Ehitajate tee ja Tallinna maantee ristis.

Seega põhilisi teid pidi linna sisse sõites leitakse haigla suure tõenäosusega üles.

Siiski tasuks linnavalitsusel ehk mõelda ka kesklinna haiglaviitade paigutamisele, sest milleks eeldada, et vaid Pärnusse sisenedes on punase risti märgid vajalikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles