Eesti kauneim vannituba asub Muhus

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Namaste talu perenaine Sikke Sumari.
Namaste talu perenaine Sikke Sumari. Foto: Marina Puškar

Muhus Simisti külas asuva Namaste talu vannituba võitis konkursil «Kodu kauniks 2009» parima vannitoa tiitli ja pälvis Gustavsbergilt 20 000-kroonise auhinna.

Ajakirja Aed&Kodu peatoimetaja ja žürii esimees Eve Veigel ütles Oma Saarele, et muhulase Sikke Sumari pesuruum paistis silma nüüdisaegsete mugavuste väga hea sulandamisega rehielamu tagakambrisse, kaldumata sealjuures puhtasse retrosse või ülemoderniseerimisse.

«Ühtlasi esindas see pesuruum ka suundumust, mida viimastel aastatel on laiemalt tunnustama hakatud – vannituba peaks olema vähemalt sama mugav ja kena tuba kui kodu iga teinegi ruum,» lisas Veigel.

Perenaine Sumari märkis, et nende vannituba on tõesti tuba, mitte kapp.

«Ruumi tuleb anda sinna, kus seda tõesti vaja on – elutoad ei peaks nii suured olema, sest seal enamasti vaid istutakse ja vaadatakse telekat,» sõnas ta ja soovitas teistel kodukaunistajatel mõelda asjade praktilisele küljele: «Tavaliselt on nii, et kui miski on praktiline, siis on see ka ilus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles