Töö kiidab tegijaid

Tiina Kolk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjamaine kargus ja noobel elegants: perekond Tamsalu kodule Kadriorus omistati aasta kodu auhind.
Põhjamaine kargus ja noobel elegants: perekond Tamsalu kodule Kadriorus omistati aasta kodu auhind. Foto: Indrek Kasesalu

Ajakirja Kodu & Aed konkursil «Kodu kauniks» tunnustati taas parimaid, kes valiti välja enam kui saja kandideerinu hulgast.

Tänavu kümnendat korda toimunud võistlusel osales üle saja kodu ja aia. Finaali jõudis neist 29, kelle seast kümnele määras žürii preemiad.



«Nüüd on meil viimaks ometi võimalus näha ka ehitusbuumi positiivset külge: hulka kauneid uusi kodusid ja aedu, mis parandanud inimeste elutingimusi,» ütleb Kodu & Aed peatoimetaja Eve Veigel.



«Hüppeliselt on suurenenud uusehitiste osakaal, samas üllatavad heas mõttes traditsiooniline kodusoe lähenemine ja läbimõeldud terviklahendused. Igal juhul on kogunenud võistlusega palju huvitavat, mida eelolevad 12 kuud lugejatega jagada,» nendib Veigel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles