Millist talvekombekat lapsele valida?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talverõõmud
Talverõõmud Foto: Caro / Scanpix

Külmade aegade lähenedes muretsevad vanemad ikka selle üle, et nende pisipõnnid jäise tuule käes või lumes hullates kringliks ei külmuks.


Rootsi lapsevanematele mõeldud ajakiri Vi Föräldrar testis enne talve, kuidas laste talvekombinesoonid vihmale, külmale ja karmidele lumes hullamistele vastu peavad.

Parimad tulemused nii vee- kui tuulepidavuse osas sai kombinesoon Friends, mida müüb poekett Coop, kõige vähem punkte teenis aga H&M'i talveülikond, vahendab Alltombarn.

Kokku testiti kümmet erineva hinnaklassi talvekombinesooni. Coopist ostetud võidukombinesoon kaitses suurepäraselt külma ja tuule eest ning sai hea hinde ka kulumiskindluse osas.

Häid hindeid jagati ka Reima, Helly Hanseni ja Nanooki kombinesoonidele, kuid nende hind on võrreldes Coopi toodetega märgatavalt kõrgem.

Kõige kehvemaks osutus H&M'i kombinesoon Cordura, mis pidas küll väga hästi tuult, kuid skooris madalamalt veekindluse ja materjali hingavuse osas.

Rõivafirma H&M, kes testi tulemustega rahule ei jäänud, viis omalt poolt läbi kordustestimise ja kinnitas, et nende tooted vastavad kõikidele vajalikele nõuetele nii omaduste kui kvaliteedi osas.

Kombinesoonide testi ei kaasatud tooteid firmadelt Polarn och Pyret ja Didrikson, kuna need ei soovinud testis osaleda.

Millise kombinesooniga oled sina siiani rahule jäänud?






Kommentaarid
Copy
Tagasi üles